banner_titelPtransparant

Programma’s

Online programma’s

niet zichtbaar, impact, bescheiden, introvert

♦ Té bescheiden? Ontdek wie je écht bent.

Ben je jezelf kwijt, weet je niet meer waar je goed in bent? Heb je lang geprobeerd extravert te zijn en werkt dat niet?

Dit programma leert je in jezelf te geloven als krachtige, zelfverzekerde vrouw. Meer info. 

 

♦ Begrijp jezelf, begrijp anderen

Laat je je in gesprekken steeds overrulen of ben je in overleg vooral stil en draag je te weinig bij?

Dit programma leert je hoe je je gelijkwaardig opstelt in gesprekken en overleg, zonder je anders voor te doen dan je bent. Meer info.

 

vrouw-word

♦ Word een krachtige professional met impact

Vind je het politieke spel lastig? Word je vaak gepasseerd bij projecten of opdrachten, omdat je teveel op de achtergrond blijft? Word je onzeker in contact met extraverte, dominante collega’s?

Door dit programma leer je jezelf krachtig te positioneren en met een zelfbewuste uitstraling zichtbaar te zijn in jouw werksituatie. Meer info.

♦ Durf te schitteren als leider

 Ik wil leidinggevende worden, maar ik vraag me af of ik niet te bescheiden en afwachtend ben. 

Door dit programma durf je met krachtig leiderschap zichtbaar te zijn in en met je team en creëer je impact in je organisatie. Meer info.  

Face tot face sessie

 ♦ Gooi je bescheidenheid overboord in 1 dag

Ga je liever met mij in een sessie aan het werk? Dat kan ook, hierbij ligt de focus op jouw specifieke vraagstuk. Meer info. 

“Door een gedegen voorbereiding weet ze in korte tijd waar de schoen wringt. Marijke maakt vervolgens een op maat gemaakt programma, waarin veel vrijheid en ruimte is. Ze is professioneel. Ze weet door haar jarenlange ervaring mbt leiderschap, coaching en ontwikkeling waar ze het over heeft. Ze heeft veel kennis in huis.” Karin

Laat een reactie achter

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Powered by WishList Member - Membership Software