banner_titelPtransparant

Durf te schitteren als leider

durf met krachtig leiderschap jezelf zichtbaar te maken in en met je team en creëer impact in je organisatie.

Herken jij het verhaal van Barbara?

398611156_462a06455b_o

Al langere tijd borrelde er iets. Ze zat al een aantal jaren in het kwaliteitsteam, kende alle ins en outs, en ze wilde het niet hardop zeggen, maar ze verveelde zich.

Ze was toe aan een volgende loopbaan-stap. Af en toe dacht ze erover om haar leidinggevende te vertellen dat ze teamleider wilde worden. Maar alle teamleiders in haar bedrijf zijn anders dan zij: die zijn ad rem, assertief, snelle denkers, extravert.

Was zij niet te bescheiden om te solliciteren voor die job? En zouden medewerkers haar als leidinggevende wel accepteren? Er werken eigenwijze mensen op deze afdeling. En hoe moest ze zich opstellen naar andere leidinggevenden?

Heel vaak was ze van plan in gesprek te gaan met haar leidinggevende, steeds stelde ze het uit. Uiteindelijk heeft ze de stoute schoenen aangetrokken en heeft haar ambitie kenbaar gemaakt. Op zijn advies is ze op zoek gegaan naar een traject dat haar zou ondersteunen.

Ze is met dit programma aan het werk gegaan en heeft daarmee een aantal zaken op een rijtje gezet, haar ambitie, haar visie op leiderschap en haar leidinggevende kwaliteiten. Daarmee heeft ze de sprong gewaagd toen er een vacature vrij kwam. Nu heeft ze het naar haar zin als leidinggevende en wordt ze zowel door haar team als haar leidinggevende gewaardeerd.

Of herken jij het verhaal van Lucienne?

14365669046_06540bbbff_z

Ze was heel blij toen ze office manager werd, dat had ze toch maar goed voor elkaar gekregen.

Maar in de praktijk viel het tegen. Ze merkte dat haar bescheiden opstelling, haar empathie, haar begrip haar in de weg stond een krachtige leidinggevende te zijn. Ze was te afwachtend, te begripvol. Door dit programma heeft ze geleerd hoe ze haar empathie en begrip kan behouden en toch knopen door kan hakken en het politieke spel in de organisatie kan meespelen zonder zichzelf te verliezen.

Wordt het voor jou ook tijd om te veranderen en te schitteren als leidinggevende?

Dit online programma met 5 stappen is dé manier om dit voor elkaar te krijgen.

Wat levert dit programma jou op?

Je zet je ambitie en visie op leiderschap op een rijtje.

Je kent je kwaliteiten als leidinggevende.

Je hebt inzicht in het krachtenveld van jouw team en omgeving.

Je weet hoe het politieke spel wordt gespeeld en kan dat op jouw manier meespelen.

Je leert hoe je een krachtig team smeedt.

Je weet om te gaan met mind-bugs, vooroordelen.

 

 

 

 

 

 

Wat ga je doen?

Dit programma helpt jou in 5 stappen te ontdekken hoe je kan schitteren als krachtig leider.

1.Verkennen en ambiëren

Je beschrijft voor jezelf heel wat je wilt bereiken met dit programma. Je leest een voorbeeld van iemand die de stap al heeft gemaakt en je bekijkt een video over bescheiden leiderschap.

2. Ik en mijn leiderschap

In deze stap leer je wat jou sterk maakt als leidinggevende, je kwaliteiten, je persoonlijkheid,  jouw kwaliteiten, je persoonlijkheid, je leiderschapsstijl en welke rollen jou liggen.

3. Ik in mijn context

In deze stap sta je stil bij de mensen in je team, hun persoonlijkheden en talenten. Je onderzoekt het politieke spel en je maakt een krachtenveld-analyse. Je bepaalt welke impact en invloed je wilt als leidinggevende.

4. Durven doen

Ik reik je allerlei tools aan, gekoppeld aan opdrachten in de praktijk, je gaat concreet aan de slag. Dit is voorbereiding voor de volgende stap.

5. Zichtbaar als leider met impact

In deze stap maak je je wens uit stap 1 concreet en ga je met begeleiding aan de slag. Die actie evalueer je en beloon. Je omschrijft een concrete actie, die jou helpt om daadwerkelijk in beweging te komen.

START NU!

Uniek

Wat is uniek aan programma’s zijn de voordelen van online leren en persoonlijke begeleiding gecombineerd.

  • Je krijgt extra, persoonlijke begeleiding. Het is geen bonus, maar een essentieel onderdeel van het programma.
  • Het is een online programma, met voortdurend chatmogelijkheid voor vragen aan me.
  • Het werkboek geeft je overzicht in wat je gedaan hebt en ontdekt hebt. Ik geef je feedback op wat jij in je werkboek schrijft.
  • Ik geef je tips en pep om door te zetten als het lastig wordt of je vast zit.
  • En ik bied je een skype-moment na afloop van alle stappen voor verdieping.
  • 5 weken mails voor extra ondersteuning  om te blijven doen wat je je hebt voorgenomen.

Je maakt gedurende het hele programma een moodboard om vast te houden wat je hebt ontdekt.*

Dit doe je op een speciale manier, waardoor je er een afbeelding van kan maken, die je kan printen, delen, op je laptop kan zetten of wat je ook maar wilt. In deze stap accentueer je alles van je moodboard wat jou helpt om je sterk te blijven voelen.

Hoe werkt het?

Je logt in bij mijn  e-course.nl

Bij elke stap bekijk je eerst een inleidende video. Zo weet je wat je te wachten staat en door voorbereid te zijn leer je sneller en beter is gebleken uit wetenschappelijk onderzoek.

Daarna ga je naar de informatie van de desbetreffende stap, doe je de opdrachten, vul je de antwoordvelden in. Jouw antwoorden komen automatisch in het werkboek, een mooi overzicht voor jezelf en waarover ik met me mee kan denken.  En op het eind van de stappen vul je je moodboard aan met jouw ontdekkingen.

* Die moodboard ontwerp je met Padlet.com. Padlet noemt dit een ”muur”, je klikt en je kunt direct tekst, afbeeldingen en video’s uploaden.

Zo heb je in één beeld alles wat uit dit programma voor jou belangrijk is.  In het programma geef ik je een concrete uitleg hoe het precies werkt. Een voorbeeld:

moodboard-vb

Waarom moet je inloggen op mijn e-course.nl?

Alle content: video’s, informatie, opdrachten en oefeningen staan op een afgeschermd platform van mijnecourse.nl. Dit is ter bescherming van mijn werk, waar jarenlange expertise aan ten grondslag liggen.

Voor jou is het handig alle informatie op één plek te hebben. Je hebt direct overzicht wat je hebt gedaan en waar je gebleven bent.

Er zijn diverse tabs, onder de tab werkboek zie je al je antwoorden in één keer. En onder de tab discussie zie je vragen van jou of andere cursisten en mijn antwoorden.

Daarom is het nodig om een account aan te maken op impactbywomen.mijnecourse.nl.

Hoeveel tijd kost het je?

Het programma kost je in totaal tussen ongeveer 15 en 20 uur.

Hoe lang je over de verschillende stappen doet, is afhankelijk van wat jij belangrijk vindt, wat je al hebt ontdekt en hoeveel effort jij in bepaalde opdrachten wilt steken.

Ik adviseer je: maak alle opdrachten, en besteed veel tijd aan opdrachten en oefeningen die jou triggeren, jou raken, waarvan je denkt dat je daar heel veel aan hebt. Alleen jij kan dat bepalen. Zo wordt het jouw leerproces!

Wat is je investering?

Slechts € 395,00  excl btw.

“Marijke liet mij nadenken over wie ik was, waar ik op dat moment stond en waar ik (eigenlijk) naartoe wilde.“ Janneke

De 1e stap gratis uitproberen? Mailme. Vermeld: durf te schitteren.

Hoe kun je dit programma direct bestellen?

Door op de afbeelding te klikken kom je op de site impactbywomen.mijnecourse.nl, klik op ”registreren” en maak je account aan. Daarna kom je in het betaalscherm, waar je via een beveiligde verbinding met Ideal kunt betalen, je ontvangt direct een factuur. En je kunt direct aan de slag!

Vanuit België kun je veilig via de verbinding betalen via Bancontact/MisterCash.

Betaalt jouw bedrijf? Geen probleem. Stuur me een mail met de gegevens die op de factuur moeten staan en ik maak het in orde.

Nog een vraag? Mail me.

Of bel me op 06-53184212.

Graag ondersteun ik je om meer zichtbaar te zijn.

Powered by WishList Member - Membership Software