banner_titelPtransparant

Té bescheiden: ontdek wie je echt bent

durf in jezelf te geloven als krachtige vrouw

door wie je bent en jouw talenten en durf dat zichtbaar uit te stralen.

Herken jij het verhaal van Mieke?

niet zichtbaar, impact, bescheiden, introvert

Mieke wist dat ze bescheiden was, ze deed graag haar werk op de achtergrond. Ze hoefde zich niet zo nodig te profileren. Ze vond een aantal extraverte collega’s maar druktemakers. Wel realiseerde zij zich steeds meer, dat die collega’s wel zelfvertrouwen uit uitstraalden, zelfbewust waren, vertelden over hoe goed hun laatste project ging. Die kregen wel dingen voor elkaar, werden gevraagd voor opdrachten die aan haar neus voorbij gingen.

Steeds vaker ging ze aan zichzelf twijfelen. Moest ze toch niet ook ad rem worden en extravert zich gedragen? Telde ze nog wel mee? Dat had ze al eens geprobeerd, maar het werkte niet.

Mieke vond het op een bepaald moment genoeg en is dit programma gaan volgen. Daardoor kreeg ze haar zelfvertrouwen terug, besefte ze wat haar specifieke kwaliteiten en talenten waren en durfde dat uit te stralen.

Vind je het nu genoeg, krijg je er last van dat je niet meer weet welk gedrag en kwaliteiten bij je horen, omdat je je voortdurend meet aan anderen. Omdat je je zelfvertrouwen kwijt bent geraakt?

Dit programma laat je op een positieve en constructieve manier naar jezelf kijken om jezelf te (her)vinden.

“Ik was mijzelf voor een deel kwijt geraakt en dankzij de hulp van Marijke ben ik weer terug. Trots op degene die ik ben.“ Jacky

 

 

 

 

 

Wat levert het jou op?

Je staat stil bij jezelf, zodat je ontdekt wie je werkelijk bent.

Je kent je waarde van jouw persoonlijkheid en kwaliteiten en hoe je dit kunt laten zien.

Je denkt positief over jezelf, zodat je jezelf als een zelfbewuste en krachtige vrouw durft te laten zien.

Je voelt je meer zelfverzekerd.

Je zelfvertrouwen is vergroot.

Je durft zichtbaar te zijn als de vrouw die jij echt bent!

Wat ga je doen?

Dit programma helpt jou in 5 stappen te ontdekken wie je echt ben, waarbij de focus ligt op jouw blik naar binnen, naar jezelf.

1. Verkennen en ambiëren

Je beschrijft voor jezelf heel wat je wilt bereiken met dit programma. Je leest een voorbeeld van iemand die de stap al heeft gemaakt en je krijgt tips over de waarde van bescheidenheid.

2.  Blik in de spiegel

In deze stap, blik in de spiegel, analyseer je je beperkingen, je valkuilen en je patroon. Dit bepaalt mede hoe anderen naar jou kijken. Zo weet je waarmee je jezelf in de weg zit en weet je wat je los moet laten.

3. Een andere blik op mezelf

Je krijgt een andere blik op jezelf, omdat je ontdekt wat jouw persoonlijkheid is en welke kwaliteiten en talenten je hebt. Je gaat op een positieve manier naar jezelf kijken.

4. Durven doen

Ik reik je allerlei tools aan, gekoppeld aan opdrachten in de praktijk, je gaat concreet aan de slag. Dit is voorbereiding voor de volgende stap. In deze stap maak je je wens uit stap 1 concreet en ga je met begeleiding aan de slag. Die actie evalueer je en beloon. Je omschrijft een concrete actie, die jou helpt om daadwerkelijk in beweging te komen.

5. Zichtbaar zijn door wie je bent

In deze stap maak je je wens uit stap 1 concreet en ga je met begeleiding aan de slag. Die actie evalueer je en beloon. Je omschrijft een concrete actie, die jou helpt om daadwerkelijk in beweging te komen.

Het programma heeft mij inzicht gegeven in wie ik werkelijk ben en waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. Het heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven. Marijke heeft mij online heel goed begeleid. Susanne

START NU!

Uniek

Wat is uniek aan programma’s zijn de voordelen van online leren en persoonlijke begeleiding gecombineerd.

Je krijgt extra, persoonlijke begeleiding. Het is geen bonus, maar een essentieel onderdeel van het programma.

Het is een online programma, met voortdurend chatmogelijkheid voor vragen aan me. Het werkboek geeft je overzicht in wat je gedaan hebt en ontdekt hebt. Ik geef je feedback op wat jij in je werkboek schrijft.

Ik geef je tips en pep om door te zetten als het lastig wordt of je vast zit.

En ik bied je een skypemoment na afloop van alle stappen voor verdieping.

5 weken mails voor extra ondersteuning  om te blijven doen wat je je hebt voorgenomen.

Je maakt gedurende het hele programma een moodboard om vast te houden wat je hebt ontdekt.*

Dit doe je op een speciale manier, waardoor je er een afbeelding van kan maken, die je kan printen, delen, op je laptop kan zetten of wat je ook maar wilt. In deze stap accentueer je alles van je moodboard wat jou helpt om je sterk te blijven voelen.

“Haar eigenwijze manier van ‘antwoorden’ laat je, tot je eigen verbazing, zelf het antwoord geven. Hiermee laat ze je de “bron” in jezelf vinden.“ Vera

Hoe werkt het?

Je logt in op je eigen account op mijnecourse.nl, waar al het materiaal staat.

Bij elke stap bekijk je eerst een inleidende video. Zo weet je wat je te wachten staat en door voorbereid te zijn leer je sneller en beter is gebleken uit wetenschappelijk onderzoek.

Daarna doe je de opdrachten en vul je de antwoordvelden in. Op het eind van de stappen krijg je een specifieke opdracht om je moodboard aan te vullen met jouw ontdekkingen.

* Die moodboard ontwerp je met Padlet.com. Padlet noemt dit een ”muur”, je klikt en je kunt direct tekst, afbeeldingen en video’s uploaden.

Zo heb je in één beeld alles wat uit dit programma voor jou belangrijk is. Een voorbeeld:

 

 

 

 

 

Waarom moet je inloggen op mijn e-course.nl?

Alle content: video’s, informatie, opdrachten en oefeningen staan op een afgeschermd platform, dit is ter bescherming van mijn werk, waar jarenlange expertise aan ten grondslag liggen.

Voor jou is het handig alle informatie op één plek te hebben. Je hebt direct overzicht wat je hebt gedaan en waar je gebleven bent.

Je antwoorden staan in één tab: werkboek. Ook is er een tab discussie om met mij en anderen, vrijwillig, in gesprek te gaan of vragen te stellen.

Daarom moet je een account aanmaken bij impactbywomen.mijnecourse.nl

Hoeveel tijd kost het je?

Het programma kost je in totaal tussen ongeveer 15 en 20 uur.

Hoe lang je over de verschillende stappen doet, is afhankelijk van wat jij belangrijk vindt, wat je al hebt ontdekt en hoeveel effort jij in bepaalde opdrachten wilt steken.

Ik adviseer je: maak alle opdrachten, en besteed veel tijd aan opdrachten en oefeningen die jou triggeren, jou raken, waarvan je denkt dat je daar heel veel aan hebt. Alleen jij kan dat bepalen. Zo wordt het jouw leerproces!

Wat is je investering?

Slechts € 395,00  excl btw.

”Mijn waardering voor Marijke komt met name voort uit het feit dat zij mij mijzelf opnieuw heeft laten ontdekken en waarderen. “ Diane

Wil je de 1e stap gratis uitproberen? Klik hier. Vermeld: ontdek wie je bent.

Hoe kun je dit programma bestellen?

Klik op de afbeelding, waarna je op de site van mijn-ecourse komt. Klik op ”registreren”, waarna je je account aanmaakt. Daarna kom je in het betaalscherm, waar je via Ideal veilig kunt betalen.  Je ontvangt direct een factuur. En je kunt aan de slag!

Vanuit België kun je veilig betalen via Bancontact/ MisterCash.

Betaalt jouw bedrijf? Geen probleem. Stuur me een mail met de gegevens die op de factuur moeten staan.

Nog een vraag? Mail meOf bel me op 06-53184212.

Word zichtbaar!

 

Powered by WishList Member - Membership Software