banner_titelPtransparant

Word een krachtige professional met impact

Durf door een krachtige positionering en zelfbewuste uitstraling zichtbaar te zijn in jouw werksituatie.

Herken je het verhaal van Simone?

vrouw-word

Simone is goed in haar werk, dat weet ze. Toch liet ze steeds vaker de eer van haar werk aan anderen, je doet het toch met zijn allen, vindt ze. Ze zette zichzelf niet op de voorgrond, maar wachtte liever af tot mensen haar benaderden. Ze zien vanzelf wel hoe goed zij is, dacht ze. Maar ze merkte dat de leuke klussen naar collega’s gingen. Mensen die zich sterk profileren, durven opkomen voor zichzelf en hun belangen. Maar ja, ze vond dat politieke spel maar niets: dat wilde ze niet meespelen.

Ze begon zich meer terug te trekken in zichzelf en werd stiller en stiller.

Tot ze op een gegeven moment er last van kreeg, dat er over haar heen werd gelopen en zij gepasseerd werd. Ze probeerde ook extravert te zijn, omdat ze dacht dat je alleen zo iets voor elkaar krijgt. Maar dat voelde niet goed, ze overschreeuwde zichzelf.

Toen vond ze mijn website en ging mijn online programma volgen. Ze ontdekte dat ze op haar manier invloed kon uitoefenen. Wat ze nodig heeft, is bijvoorbeeld een goede voorbereiding voor gesprekken waarin ze wil opkomen voor haar eigen belang. Of waarin ze vertelt over haar prestaties. Dat werkt. Ze wordt niet meer gezien als een grijze muis, maar iemand die meedoet en meespeelt vanuit haar eigen kwaliteiten en talenten. Ze heeft tips gekregen hoe zij zich op een eigen manier kan profileren. Ze merkt dat anderen haar nu waarderen voor wie ze is en hoe zij werkt.

Wordt het voor jou ook tijd om te veranderen en je patroon te doorbreken? Zodat je jezelf laat zien, zichtbaar wordt op den krachtige manier?

Dit online programma met 5 stappen is dé manier om dit voor elkaar te krijgen.

START NU!

Wat levert dit programma jou op?

Je wordt een succesvolle en krachtige professional, die

haar eigen waarde kent en weet in te zetten en

meer erkenning krijgt van haar leidinggevende en collega’s.

Je wordt serieus genomen,

je kwaliteiten en talenten worden herkend.

Je draagt meer bij aan het team.

Je bent zichtbaar op een manier die bij jou past.

“Ik vind het moeilijk om contact te leggen en voelde me vaak onzeker ten opzichte van andere mensen. Met jouw cursus heb ik ontdekt op welke manier ik mijn sterke punten kan inzetten. Dat geeft me zelfvertrouwen!“ Hanny

Wat ga je doen?

Dit programma helpt jou in 5 stappen te ontdekken hoe je een krachtige, zichtbare professional wordt.

1. Verkennen en ambiëren

Je beschrijft voor jezelf heel wat je wilt bereiken met dit programma. Je leest een voorbeeld van iemand die de stap al heeft gemaakt en je doet de MBTI-test, waardoor je direct inzicht hebt wat kenmerkend aan jouw persoonlijkheid is.

2. Mijn kracht als bescheiden professional

In deze stap leer je wat jou sterk maakt, jouw kwaliteiten, je persoonlijkheid, je prestaties, je denkstijl. En je zet op een rijtje in welk situatie jij je impact wilt vergroten.

3. Ik in mijn context

In deze stap sta je stil bij de beelden die jij en anderen over elkaar hebben en hoe je dit constructief maakt. Je krijgt inzicht hoe het politieke spel in elkaar steekt en hoe jij op jouw manier kan meespelen. Je gaat positie kiezen in communicatie.

4. Durven doen

Ik reik je allerlei tools aan, gekoppeld aan opdrachten in de praktijk, je gaat concreet aan de slag. Dit is voorbereiding voor de volgende stap.

5. Zichtbaar zijn als bescheiden professional, met impact

In deze stap maak je je wens uit stap 1 concreet en ga je met begeleiding aan de slag. Die actie evalueer je en beloon. Je omschrijft een concrete actie, die jou helpt om daadwerkelijk in beweging te komen.

“Een interessant programma. Zorgt er voor dat je gaat nadenken en je bewust wordt van jezelf en je omgeving. Laat je inzien wat je sterke en zwakke punten zijn en focust op verbetering.“ Laura

Uniek

Uniek is de combinatie van de voordelen van online leren en persoonlijke begeleiding gecombineerd.

  • Je krijgt extra, persoonlijke begeleiding. Het is geen bonus, maar een essentieel onderdeel van het programma.
  • Het is een online programma, met voortdurend chatmogelijkheid voor vragen aan me.
  • Het werkboek geeft je overzicht in wat je gedaan hebt en ontdekt hebt. Ik geef je feedback op wat jij in je werkboek schrijft.
  • Ik geef je tips en pep om door te zetten als het lastig wordt of je vast zit.
  • En ik bied je een skype-moment na afloop van alle stappen voor verdieping.
  • 5 weken mails voor extra ondersteuning  om te blijven doen wat je je hebt voorgenomen.

Je maakt gedurende het hele programma een moodboard om vast te houden wat je hebt ontdekt.*

Dit doe je op een speciale manier, waardoor je er een afbeelding van kan maken, die je kan printen, delen, op je laptop kan zetten of wat je ook maar wilt. In deze stap accentueer je alles van je moodboard wat jou helpt om je sterk te blijven voelen.

“De online 5-stappen training heeft mij inzicht gegeven in wie ik werkelijk ben en waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. Het heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven waardoor ik mij o.a. ook meer op mijn gemak voel in grotere gezelschappen. Marijke heeft mij online heel goed begeleid. “Susanne

Hoe werkt het?

Je logt in bij mijn e-course.nl

Bij elke stap bekijk je eerst een inleidende video. Zo weet je wat je te wachten staat. Door voorbereid te zijn leer je sneller en beter, is gebleken uit wetenschappelijk onderzoek.

Daarna ga je naar de informatie van desbetreffende stap, doe je de opdrachten, vul je de antwoordvelden in. Jouw antwoorden komen automatisch in het werkboek, een mooi overzicht voor jezelf en waarover ik met me mee kan denken.  En op het eind van de stappen vul je je moodboard aan met jouw ontdekkingen.

moodboard-vb

* Die moodboard ontwerp je met Padlet.com. Padlet noemt dit een ”muur”, je klikt en je kunt direct tekst, afbeeldingen en video’s uploaden.

Zo heb je in één beeld alles wat uit dit programma voor jou belangrijk is.  In het programma geef ik je een concrete uitleg hoe het precies werkt.

Waarom moet je inloggen op mijn e-course.nl?

Alle content: video’s, informatie, opdrachten en oefeningen staan op een afgeschermde pagina op mijn site. Dit is ter bescherming van mijn werk, waar jarenlange expertise aan ten grondslag liggen.

Voor jou is het handig alle informatie op één plek te hebben. Je hebt direct overzicht wat je hebt gedaan en waar je gebleven bent.

Er zijn diverse tabs, onder de tab werkboek zie je al je antwoorden in één keer. En onder de tab discussie zie je vragen van jou of andere cursisten en mijn antwoorden.

Daarom is het nodig om een account aan te maken op impactbywomen.mijnecourse.nl.

Hoeveel tijd kost het je?

Het programma kost je in totaal tussen ongeveer 15 en 20 uur.

Hoe lang je over de verschillende stappen doet, is afhankelijk van wat jij belangrijk vindt, wat je al hebt ontdekt en hoeveel effort jij in bepaalde opdrachten wilt steken.

Ik adviseer je: maak alle opdrachten, en besteed veel tijd aan opdrachten en oefeningen die jou triggeren, jou raken, waarvan je denkt dat je daar heel veel aan hebt. Alleen jij kan dat bepalen. Zo wordt het jouw leerproces!

Wat is je investering?

Slechts € 395,00  excl btw.

”Het is voor mij nu heel makkelijk om mee te doen in mijn team en mezelf te laten zien. Ik merk dat mijn kwaliteiten steeds meer gewaardeerd worden door mijn collega’s. Omdat ik er zelf in geloof en die inzet voor onze teamresultaten. “ Emma

De 1e stap gratis uitproberen? Mail me. Vermeld: word een krachtige professional.

Hoe kun je dit programma direct bestellen?

 

 

 

 

 

Door op de afbeelding te klikken kom je op de site impactbywomen.mijnecourse.nl , klik op ”registreren”, maak je account aan. Daarna kom je in het betaalscherm, waar via een beveiligde verbinding met Ideal kunt betalen, je ontvangt direct een factuur. En je kunt onmiddellijk aan de slag!

Vanuit België kun je veilig betalen via Bancontact/MisterCash.

Betaalt jouw bedrijf? Geen probleem. Stuur me een mail met de informatie die op de factuur moet staan en ik maak het in orde.

Nog een vraag? Mail me.

Of bel me op 06-53184212.

Graag ondersteun ik je om meer zichtbaar te zijn.

Powered by WishList Member - Membership Software