banner_titelPtransparant

Reacties (2)

 • Lizethe Keijzer

  |

  Feedback heeft mij altijd geholpen. Het is veelal de wijze waarop het gebracht wordt. Het meeste heb ik van feedback geleerd, als ik er even over na kon denken. Op het moment dat je feedback krijgt is het dan lastig om op de juiste wijze te reageren. Inmiddels heb ik geleerd om met feedback op dezelfde manier om te gaan als met complimenten. Ik bedank iemand en geef aan dat ik erover na zal denken.
  Als je dus zelf feedback geeft, is het belangrijk te realiseren dat mogelijk de ontvanger tijd nodig heeft om dit te verwerken.

 • Marijke Huisman

  |

  dag Lizethe, dank voor je mooie reactie. gr Marijke

Laat een reactie achter

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Volg me

Powered by WishList Member - Membership Software