banner_titelPtransparant

Marijke

onzeker, introvert, bescheiden, impact, niet zichtbaar,

Wat drijft mij?

Professionals ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, dat is mijn vak en doe ik al mijn gehele carrière met heel veel plezier en resultaat.

Ik inspireer hen hun talenten, persoonlijkheid en expertise in te zetten voor hun eigen groei en het succes van hun bedrijf.

Wat is mijn missie?

Wat ik wil bereiken is dat bescheiden vrouwelijke professionals door hun eigen kracht en potentieel invloed en impact krijgen in hun organisaties.

Dat zij met hun talenten bijdragen aan diversiteit van leiderschap en zo verschil maken.

Welke ervaring zet ik voor jou in?

Ruim 20 jaar werk ik met professionals als trainer/coach en in die tijd heb ik honderden deelnemers zien groeien in talloze in-company en open trajecten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en teamontwikkeling. Daarvoor heb ik slechtziende kinderen in het onderwijs geholpen zich over drempels heen te zetten door het vak lichamelijke opvoeding.

Sinds 2004 ben ik zelfstandig ondernemer met Impact vanuit Kracht, bekijk hier mijn programma’s.

Waarmee maak ik het verschil voor jou?

Kracht van Introversie en bescheidenheid. Ik zie introversie en bescheidenheid als speciale, bijzondere talenten. Ik help je om deze kracht te ontdekken en in te zetten in voor jou belangrijke situaties.

Wetenschappelijke inzichten van o.a. Susan Cain over introversie en Peter Senge over systeemdenken vertaal ik naar een praktische, concrete aanpak.

De kern, door mijn expertise zie ik snel jouw specifieke kracht en sterke punten, zodat je direct aan de slag kunt.

Resultaatgericht, de focus ligt op het resultaat dat jij wilt behalen met je doelen en ambities in jouw situatie.

Eigen-wijze op leren en ontwikkelen. Jezelf ontwikkelen geeft energie als je je sterke punten en talenten versterkt en inzet. Leren is positief en leuk  als het gericht is op jouw vraag en situatie, als je focust op dingen erbij leren in plaats van af.  Als je leert vanuit je eigen leerstijl (leervoorkeuren Twynstra Gudde) en volgens de laatste inzichten over leren, zoals neuroscience en het principe one fits one: gericht op wat jij op een bepaald moment nodig hebt.

Mijn eigen aanpak en begeleiding

Door haar doordringende, confronterende, betrokken, energieke, gepassioneerde en krachtige manier van werken, kun je niet anders dan jezelf onder de loep te nemen en aan de slag gaan. De middelen die ze hiertoe inzet (naast haar eigen sprankelende persoonlijkheid) zijn ook leuk, verrassend en afwisselend, en zetten je aan tot denken.Saskia

Hoe ervaren opdrachtgevers mij?

Professioneel, betrokken op afstand, empathisch, kritisch,oplossingsgericht, focus op resultaat, klantgericht, betrouwbaar, ondersteunend en confronterend wanneer nodig.

Klik hier voor mijn opdrachtgevers en testimonials van o.a. C & A, Alliander, Gispen, Nuon, het Nederlands Huisartsen Genootschap.

Waar ben ik trots op?

Ik ben trots op mijn bijdrage aan het proces dat mijn deelnemers doorlopen. Op de impact van hun leer- en ontwikkelproces op hun eigen en professionele ontwikkeling en het effect daarvan op hun organisatie. Op de impact op hun carrière, omdat ze geloven in zichzelf en hun talenten.

Ik ben er ook trots op dat ik grote bedrijven als Alliander, C & A, Gispen als klant heb.

Ik bewaar vele mooie herinneringen aan momenten tijdens trajecten, of aan berichten na afloop van mijn deelnemers.

Wat zijn mijn opleidingen?

• Opleiding organisatieadviseur bij Sioo
• Trainersopleiding bij De Baak
• Cursussen en seminars op gebied van leren en ontwikkelen, methodieken zoals RET, Invloedsstijlen, kernkwadranten.
• Pedagogiek, UvA
• Italiaanse taal- en letterkunde, UvA
• Opleiding docent expressie en lichamelijke opvoeding

Persoonlijk

      

Marijke Huisman Ik hou van de kleur rood.

Firenze, Marijke Huisman  Florence

Marijke Huisman  Film

BLCrugHCQAIO4hk Dans

 

SAMSUNG    en de zee.

 

 

Laat een reactie achter

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Volg me

Powered by WishList Member - Membership Software