banner_titelPtransparant

Testimonials

Face to face sessie

begeleiding vrouwelijke professionals over de kracht van bescheidenheid en profileren. Diverse professionals/ directie, werkzaam in profit, zorg, overheid.


Zo blij dat ik de stap heb genomen en de face to face sessie bij Marijke heb gedaan. Ze heeft me op professionele wijze en met humor laten zien hoe ik letterlijk en figuurlijk steviger in mijn schoenen kan blijven staan. Trots kan zijn op mezelf met zoveel meer kracht.

Monica


Wat geweldig dat ik Marijke tegen ben gekomen. Ze heeft aan een half woord genoeg om te weten in welke hoek de problemen zitten. Met een paar gerichte vragen komt ze tot de kern van de zaak. Door Marijke zag ik op welke momenten ik vanzelf wel goed bezig ben en waarom het op andere momenten niet lukt. Hoe ik de ‘goede tijden’ kan uitbreiden en hoe ik mezelf stop als negatieve gedachten, uit gewoonte de kop opsteken. Super!

Francien


Het traject heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik ga er nu zelf de boer mee op in de organisatie. Ik laat mijn collega’s kennis maken met de verschillen tussen introverte en extraverte mensen en hoe die beter kunnen samenwerken.

Marijke is een topvrouw. Ik voelde me snel op m’n gemak bij haar. Ze weet precies wanneer ze vooral de ander moet laten praten en wanneer ze zelf iets kan toevoegen.

Anneke


Het enige is dat mijn leidinggevende van dat moment zei, dat ik meer zichtbaar zou mogen zijn… Ik was er aan toe mijn vleugels weer uit te slaan. Ik had geen idee welke kan ik op zou gaan en al helemaal geen idee dat het zo diepgaand zou worden. De theorie over introvert en extravert heeft mij zekerder gemaakt. Ik heb altijd gedacht dat ik anders ben een er niet helemaal bij hoor. Dat het toch raar is dt ik sociaal niet heel actief ben. En dat ik minder goed in bepaalde zaken als presenteren en overtuigen ben. Nu weet is dat ik gewoon introvert ben. Ik ben gewoon graag alleen, denk veel en diep na. Ik kan goed presenteren, als het maar op mijn manier mag.

Op de een of andere manier heeft Marijke me ontzettend geholpen in denken. Ze is introvert, maar brengt een zweem van Italiaanse passie en Amsterdamse jovialiteit met zich mee.

Bij mij heeft ze iets teweeg gebracht van trots zijn op mezelf en met flair en karakter doen waar ik juist goed in ben. In de gesprekken was ze ad-rem en concreet en dat heeft me geholpen om weer terug te komen naar de vakgebieden waar ik passie voor heb.

Ik ben Marijke enorm dankbaar voor dit inzicht en gevoel. Ik denk met een warm gevoel aan de periode van dit traject.

Iedereen die nog twijfelt, zou ik zeker willen aanraden om als je een serieuze reflectie op een warm en betrokken niveau wilt, een sessie te doen bij Marijke.

Jojanneke


Sinds circa 4 maanden ken ik Marijke.

Mijn ervaring met Marijke vind ik erg fijn en omschrijf ik als volgt:

Professioneel. Ze weet door haar jarenlange ervaring mbt leiderschap, coaching en ontwikkeling waar ze het over heeft. Ze heeft veel kennis in huis. Ook letterlijk; haar boekenkast puilt uit, er is voor ieder wat wils.

Eerlijk. Onomwonden en op respectvolle wijze geeft ze altijd en direct haar mening. Op een (positief) coachende, adviserende en niet dwangmatige manier.

Doorgronden. Door een gedegen voorbereiding op de trainee weet ze in korte tijd waar de schoen wringt. Marijke maakt vervolgens een op maat gemaakt programma, waarin veel vrijheid en ruimte is.

Flexibel. In mijn geval: ons programma is vraag-aanbod. Als ik behoefte heb aan Marijkes feedback, bv in een HELP-situatie of als ik zelf stappen heb gemaakt en haar mening vraag, kan ik haar te allen tijde benaderen. Binnen korte tijd, 1 à 2 dagen, reageert Marijke op haar heldere manier. Dit helpt mij vervolgens om mijn chaos te overzien.

Karin

________________________________________________________

Ik was mijzelf voor een deel kwijt geraakt en dankzij de hulp van Marijke ben ik weer terug. Trots op diegene die ik ben, introvert met eigen kwaliteiten. Wat Marijke mij heeft in laten zien, is zo ontzettend waardevol. Impact tonen en daarbij toch mijzelf kunnen blijven. Zij heeft mij mijn eigen kracht en kwaliteiten in laten zien. Ik heb de nodige tips en trucs gekregen hoe om te gaan met extraverten. Als introvert is het niet altijd makkelijk om je tussen extraverten staande te houden en gehoord te worden. Ik besef nu echter, dat dit andersom ook geldt.

De beste training die ik tot nu toe gevolgd heb (Gouden impactsessie).

Jacky

________________________________________________________

Online programma 5 stappen

De online 5-stappen training heeft mij inzicht gegeven in wie ik werkelijk ben en waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. Het heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven waardoor ik mij o.a. ook meer op mijn gemak voel in grotere gezelschappen. Marijke heeft mij online heel goed begeleid.

Susanne

________________________________________________________

Opdrachtgevers: klik hier


Nederlands Huisartsen Genootschap
Twee jaar heeft Marijke Huisman het secretariaat van de afdeling Implementatie van het NHG begeleid bij een traject van professionalisering en teambuilding. Het secretariaat bestaat uit vier secretaresses en twee managementassistenten.

Ongeveer om de zes maanden werken we met het team aan een bepaald thema, waarbij de twee afdelingshoofden ook aanwezig zijn. Voor zo’n teamdag vindt altijd een intakegesprek plaats.

Marijke onderzoekt zorgvuldig welke behoefte er is en denkt op een enthousiasmerende creatieve manier mee over de invulling. In ons geval ging het de eerste dag over bewuster omgaan met onze competenties. De tweede bijeenkomst was het thema: ‘Professioneler werken door professioneler communiceren’ en de derde bijeenkomst ging over ‘Taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden’ en zaken doen binnen de organisatie en achtervang regelen. Daarbij keken we zowel naar dingen die al goed gaan alsook naar contacten die voor verbetering vatbaar zijn. Samen keken wij naar mogelijkheden om ook de laatste knelpunten aan te pakken.

Sterke kant van Marijke is dat de trainingen altijd op maat gesneden zijn. Op de trainingsdag zelf brengt Marijke energie in de groep door haar enthousiaste inbreng, maar houdt steeds vast aan de rode draad, zodat het programma volgens afspraak verloopt. Er is in de trainingen ook voldoende ruimte voor ieders eigenheid en mede daardoor is bij ons op een spontane manier een hechter team ontstaan. We zijn ons bewust van de verschillen tussen onze persoonlijkheden en hebben daar respect voor. Inmiddels maken we ook juist gebruik van de sterke kanten van een ander.

Linda Tolsma, management assistent hoofd Implementatie en manager team Implementatie NHG

________________________________________________________

Informatie Management Nederland
Marijke van EénLijn, alignment door ontwikkelen is in staat geweest om in een relatief kort tijdsbestek een ruimte en sfeer te creëren waarbij het mogelijk gemaakt werd om samen te leren. Een methode waarin young professionals tegelijk gerespecteerd en uitgedaagd worden en die blijvend constructief werkt, geeft een absolute meerwaarde. De betrokkenheid en continuïteit van Marijke zijn in trajecten als deze enorm waardevol. De enthousiaste en energieke begeleiding straalt af op de medewerkers en door de persoonlijke aanpak gaat de ‘standaard’ stof leven. Professioneel, kundig, maar vooral prettig en effectief; dat zijn de kwalificaties die van toepassing zijn op de manier waarop ‘EénLijn’ begeleidt, ontwikkelt en doet leren.

Anne Verbeeck, Senior management consultant IMN, Informatie Management Nederland
_______________________________________________________

MEE Zuidoost Brabant

Marijke Huisman heeft een workshop “het begeleiden van intervisiebijeenkomsten” gegeven aan vrouwelijke consulenten Praktische Thuiszorg. Wij hebben deze workshop als positief ervaren. Het is met name een eye-opener geweest, dat je als intervisie-begeleidster de groep zelf het werk moeten laten doen en dat je niet in de rol als “probleemoplosser” moet kruipen.Er werden concrete handreikingen gedaan die wij actief hebben kunnen gebruiken tijdens onze intervisiebijeenkomsten met stagiaires. Waaronder het “tien-stappenmodel” en de “clinics”. Het blijft echter lastig om deze modellen altijd strikt te hanteren, met name als een groep studenten moeite heeft om zelfsturend te zijn. Dan moet je als begeleidster toch met wat gerichtere vragen komen om het probleem boven tafel te krijgen. Deze workshop heeft voor mij voor een stukje bewustwording gezorgd; de kunst van het geven van een goede intervisie is om afstand te kunnen bewaren en vanaf de zijkant sturing te bieden zodat de groep uiteindelijk zelf tot probleemdefiniëring komt en zelf goed nadenkt over de mogelijke oplossingen daarvan.

Dünja Sengers, Consulent Praktische Thuishulp MEEZuidoost Brabant
________________________________________________________
Safety-Lux
Voor een bedrijf in verlichting heeft EénLijn een teamsessie georganiseerd. Het kleine team wilde de samenwerking en communicatie tussen sales en magazijn versterken. Besproken zijn de zaken waar medewerkers trots op zijn, dit gaf een gezamenlijk kader. Er zijn complimenten aan elkaar uitgedeeld. Ook is op heel concrete wijze kritische feedback aan elkaar gegeven, gekoppeld aan tips, waar de ontvanger van de feedback direct mee aan de slag kan.

Tijdens de sessie is afgesproken om overlegmomenten in te plannen om de voortgang in deze andere manier van kijken naar elkaar te evalueren en te bespreken. Hoewel er af en toe nog individuele strubbelingen zijn, heeft deze sessie toch al voldoende effect gehad. Tijdens de follow-up bijeenkomst is ingezoomd op het versterken van het gehele team aan de hand van het model van Vroemen. Dit gaf veel inzicht en concrete tips om met elkaar aan de slag te gaan.

Kortom, een succesvol traject!
directie Safety-Lux
________________________________________________________

ZorgenZekerheid
Zorgverzekeraar ‘Zorg en Zekerheid’ heeft een symposium gehouden met ongeveer 250 externe relaties, waarbij een aantal workshops werd gehouden met als doel: het verrijken van ons beleid door de deelnemers.
We hebben jou gevraagd om de workshopleiders te ondersteunen in hun rol (keus in de werkvormen, relatie leggen tussen het programma en het doel, et cetera). Je hebt dit naar volle tevredenheid gedaan. De workshops waren een succes!

Jan Kroes, Divisiemanager Zorg, ZorgenZekerheid
________________________________________________________
AGC Flat Glass Nederland BV
Gedurende een half jaar heeft mevrouw M. Huisman van EénLijn een coachingtraject begeleid voor één van onze medewerkers. Deze medewerker was uitgevallen vanwege het accepteren van een functie waarvan hij de zwaarte had onderschat. Hierdoor liep hij vast en ontdekte hij zijn beperkingen. Dat is een moeilijk traject. De medewerker is gedesillusioneerd, de organisatie is teleurgesteld en staat voor het feit dat je in principe met elkaar verder wilt, maar door bovengenoemde blokkades is het niet duidelijk wat hierin de beste weg is voor beide partijen.
Mevrouw Huisman heeft na een intakegesprek met betrokkenen een voorstel gemaakt voor een te volgen traject. Dit is naar volle tevredenheid voor alle partijen verlopen.
De medewerker heeft nu een andere, gelijkwaardige functie geaccepteerd en heeft weer veel plezier in zijn werk, de organisatie is gebaat bij een tevreden medewerker.
Wij danken mevrouw Huisman voor haar deskundige begeleiding.

Anne-Marie Rademaker, personeelsfunctionaris AGC Flat Glass Nederland BV
________________________________________________________
999Games
Medewerker efficiënt time-management en ondersteunen volgende loopbaankeuze
‘’Ik heb duidelijker op een rijtje wat ik zelf wil en leuk vind om te doen. De coaching heeft mij steun en richting gegeven om terug bij mezelf te komen. En ook veel praktische tips die mij het vertrouwen geven dat ik echt kan veranderen en goede keuzes kan maken.’’
K.
________________________________________________________

Volg me

Powered by WishList Member - Membership Software