banner_titelPtransparant

Begrijp jezelf, begrijp anderen

durf een gelijkwaardige, zichtbare partner te zijn in gesprekken en bij overleg.

Herken je het verhaal van Marie?

In gesprekken liet ze zich snel overdonderen, zeker bij dominante collega’s. Ze voelde zich klein en onbeduidend door het snelle denken, de overtuigende manier van spreken van anderen.

Ze haakte snel af in gesprekken, haar gedachten dwaalden dan af. Ze trok zich terug en dacht: laat maar.  Dat gebeurde ook in overleg, ze zat stil te luisteren, gaf haar mening niet, iemand had het al gezegd, dus waarom zou zij nog iets toevoegen?

Ze gaf ook snel toe, waardoor er geen rekening met haar werd gehouden. Ze voelde dat er over haar heen werd gelopen. Ze voelde zich minderwaardig, niet ad rem genoeg, te bedachtzaam, ze voelde zich steeds minder waard. Ze begon er tegenop te zien om in gesprek te gaan met anderen en voor overleg.

Het effect daarvan was dat ze op de achtergrond bleef en niet gezien werd als gelijkwaardig. En dat stak haar op een gegeven moment.

Ze is door dit programma met zichzelf aan de slag gegaan en weet nu wat ze kan doen om gelijkwaardig op te stellen. Ze begrijpt nu waarom het botst en weet wat ze doen moet om zich gelijkwaardig te voelen en op te stellen. Op haar manier, rustig, weloverwogen. En ze merkt dat anderen haar nu veel meer waarderen.

Dit programma geeft je inzicht in jezelf, je ontdekt wat kenmerkend is van jou en van anderen en je krijgt tips om die gelijkwaardigheid tot stand te brengen. Rekening houden met jezelf én met anderen.

 “Ik begrijp nu hoe ik in elkaar zit en anderen, door dit inzicht vind ik het makkelijker om me gelijkwaardig op te stellen..“ Jenny

Wat levert het je op?

Je kent de kenmerken van jouw persoonlijkheid volgens het Enneagram.

Je kent de kenmerken van anderen en weet hoe te communiceren met anderen.

Je voelt je zelfverzekerder door het inzicht in jezelf.

Je denkt positief over jezelf.

Je hebt praktische tools gekregen.

Je laat jezelf zien als gelijkwaardig, omdat je dat zo voelt.

Daardoor doe je op een natuurlijke, vanzelfsprekende manier mee in overleg en ben je een gelijkwaardige gesprekspartner.

Wat ga je doen?

Dit programma helpt jou in 5 stappen je gelijkwaardig op te stellen in gesprekken en overleg.

1. Verkennen en ambiëren

Je beschrijft voor jezelf heel wat je wilt bereiken met dit programma. Je leest een voorbeeld van iemand die de stap al heeft gemaakt en je krijgt een eerste inzicht over jouw persoonlijkheid aan de hand van het Enneagram.

2.  Wie ben ik als gesprekspartner?

In deze stap kijk je naar jezelf, wie ben je, wat is sterk aan jou.

3. Wie is de ander?

Je krijgt inzicht in hoe anderen in elkaar zitten, wat hun behoeftes en wensen zijn door hun persoonlijkheid.

4. Durven doen

Ik reik je allerlei tools aan, gekoppeld aan opdrachten in de praktijk, je gaat concreet aan de slag. Dit is voorbereiding voor de volgende stap.

5. Gelijkwaardig zijn en je zo voelen

In deze stap maak je je wens uit stap 1 concreet en ga je met begeleiding aan de slag. Die actie evalueer je en beloon. Je omschrijft een concrete actie, die jou helpt om daadwerkelijk in beweging te komen.

“Haar eigenwijze manier van ‘antwoorden’ laat je, tot je eigen verbazing, zelf het antwoord geven. Hiermee laat ze je de “bron” in jezelf vinden.“ Vera

“Ik merk doordat ik me anders opstel, anderen zich ook anders gedragen naar mij. Meer respect. Ze vragen nu ook mijn mening, ik ben veel actiever, ook in overleg met veel mensen.“ Anne

Dit programma verbindt online leren met persoonlijke begeleiding. Klik hier voor meer info over deze unieke aanpak.

Hoeveel tijd kost het je?

Het programma kost je in totaal ongeveer 30 uur.

Hoe lang je over de verschillende stappen doet, is afhankelijk van wat jij belangrijk vindt, wat je al hebt ontdekt en hoeveel effort jij in bepaalde opdrachten wilt steken.

Ik adviseer je: maak alle opdrachten, en besteed veel tijd aan opdrachten en oefeningen die jou triggeren, jou raken, waarvan je denkt dat je daar heel veel aan hebt. Alleen jij kan dat bepalen. Zo wordt het jouw leerproces!

Wat is je investering?

Slechts € 395,00 excl btw ( 477,95 incl btw) . Dit is inclusief een afgeschermd account bij Padlet voor je persoonlijke moodboard.

”Het voelt zo goed om niet meer op te zien tegen gesprekken en overleg. Maar zelfverzekerd mijn bijdrage te leveren. Ik merk ook aan collega’s dat ze me nu anders benaderen. Daar ben ik erg blij mee. “ Inge

Hoe kun je dit programma direct bestellen?

Klik op de afbeelding, vul het inschrijfformulier in en je komt op een beveiligde verbinding met Mollie voor je betaling. Je ontvangt daarna een factuur en een link om in te loggen en je kunt aan de slag.

Vanuit België kun je veilig betalen via Bancontact/ MisterCash.

Betaalt jouw bedrijf? Geen probleem. Stuur me een mail met de gegevens die op de factuur moeten staan.

Nog een vraag? Mail meOf bel me op 06-53184212.

 

Graag ondersteun ik je om meer zichtbaar te zijn.

Powered by WishList Member - Membership Software