banner_titelPtransparant

Ontdek je power

als bescheiden professional

durf in jezelf te geloven als krachtige vrouw

door wie je bent en jouw talenten en durf dat zichtbaar uit te stralen.

Herken jij het verhaal van Mieke?

niet zichtbaar, impact, bescheiden, introvert

Mieke wist dat ze bescheiden was, ze deed graag haar werk op de achtergrond. Ze hoefde zich niet zo nodig te profileren. Ze vond een aantal extraverte collega’s maar druktemakers. Wel realiseerde zij zich steeds meer, dat die collega’s wel zelfvertrouwen uitstraalden, zelfbewust waren, vertelden over hoe goed hun laatste project ging. Die kregen wel dingen voor elkaar, werden gevraagd voor opdrachten die aan haar neus voorbij gingen.

Steeds vaker ging ze aan zichzelf twijfelen. Moest ze toch niet ook ad rem worden en zich extravert gedragen? Dat had ze al eens geprobeerd, maar het werkte niet. Telde ze nog wel mee?

Mieke vond het op een bepaald moment genoeg en is dit programma gaan volgen. Daardoor kreeg ze haar zelfvertrouwen terug, besefte ze wat haar specifieke kwaliteiten en talenten waren en durfde ze dat uit te stralen. En dat hebben ook haar collega’s en leidinggevende opgemerkt.

Vind je het nu ook genoeg, krijg je er last van dat je niet meer weet welk gedrag en kwaliteiten bij je horen, omdat je je voortdurend meet aan anderen? Of omdat je je zelfvertrouwen kwijt bent geraakt?

Dit programma laat je op een positieve en constructieve manier naar jezelf kijken om jezelf en jouw power te (her)vinden.

Ik was mijzelf voor een deel kwijt geraakt en dankzij de hulp van Marijke ben ik weer terug. Trots op degene die ik ben. Jacky

Wat levert het jou op?

Je ontdekt wie je werkelijk bent en wat jou kenmerkt.

Je kent je waarde van jouw persoonlijkheid en kwaliteiten en hoe je dit kunt laten zien.

Je denkt positief over jezelf, zodat je jezelf als een zelfbewuste en krachtige vrouw durft te laten zien.

Je voelt je meer zelfverzekerd.

Je zelfvertrouwen is vergroot.

Je durft zichtbaar te zijn als de vrouw die jij echt bent!

Wat ga je doen?

1. Focussen Je beschrijft voor jezelf wat je wilt bereiken en wat je wilt achterlaten met dit programma. Je leest een voorbeeld van iemand die de stap al heeft gemaakt en je krijgt tips over de waarde van bescheidenheid.

2.  Exploreren In deze stap werp je een blik in de spiegel en analyseer je je beperkingen, je valkuilen en je gedragspatroon. Dit bepaalt mede hoe anderen naar jou kijken. Zo weet je waarmee je jezelf in de weg zit en weet je wat je los moet laten om zichtbaar te kunnen zijn.

3. Verbinden Je gaat met een andere, positieve blik naar jezelf kijken, omdat je ontdekt wat jouw persoonlijkheid is en welke kwaliteiten en talenten je hebt. Je maakt verbinding met jouw sterke punten en kracht. Je leert deze power met lef te laten zien.

4. Durven doen Ik reik je allerlei tools aan, gekoppeld aan opdrachten in de praktijk. Je ontdekt welke tools jou ook na dit programma helpen om zichtbaar te zijn.

5. Ervaren In deze stap focus je op je wens uit stap 1 en ga je aan de slag in situaties  die er voor jou toedoen. Die acties evalueer je en je beloont jezelf daarvoor.

Mijn waardering voor Marijke komt met name voort uit het feit dat zij mij mijzelf opnieuw heeft laten ontdekken en waarderen. Diane

Dit programma verbindt online leren met persoonlijke begeleiding. Klik hier voor deze unieke aanpak.

Hoeveel tijd kost het je?

Het programma kost je per stap ongeveer 5 tot 6 uur.

Wat is je investering?

Slechts € 395,00 excl btw ( 477,95 incl btw) . Dit is inclusief een afgeschermd account bij Padlet voor je persoonlijke moodboard.

Het programma heeft mij inzicht gegeven in wie ik werkelijk ben en waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. Het heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven. Marijke heeft mij online heel goed begeleid. Susanne

Hoe kun je dit programma bestellen?

Klik op de afbeelding, vul het inschrijfformulier in en je komt op een beveiligde verbinding met Mollie voor je betaling. Je ontvangt daarna een factuur en een link om in te loggen bij je eigen account en je kunt aan de slag.

Vanuit België kun je veilig betalen via Bancontact/ MisterCash.

Betaalt jouw bedrijf? Geen probleem. Stuur me een mail met de gegevens die op de factuur moeten staan en ik maak het in orde.

Nog een vraag? Mail meOf bel me op 06-53184212.

Haar eigenwijze manier van coachen laat je, tot je eigen verbazing, zelf het antwoord geven. Hiermee laat ze je de “bron” in jezelf vinden. Vera

Volg me

Powered by WishList Member - Membership Software