banner_titelPtransparant

Word zichtbaar als krachtige leider

in en met je team

durf met krachtig leiderschap jezelf zichtbaar te maken in en met je team en creëer impact in je organisatie.

Herken jij het verhaal van Barbara?

398611156_462a06455b_o

Al langere tijd borrelde er iets. Ze zat al een aantal jaren in het kwaliteitsteam, kende alle ins en outs, en ze wilde het niet hardop zeggen, maar ze verveelde zich.

Ze was toe aan een volgende loopbaan-stap. Af en toe dacht ze erover om haar leidinggevende te vertellen dat ze teamleider wilde worden. Maar alle teamleiders in haar bedrijf zijn anders dan zij: die zijn ad rem, assertief, snelle denkers, extravert.

Was zij niet te bescheiden om te solliciteren voor die job? En zouden medewerkers haar als leidinggevende wel accepteren? Er werken eigenwijze mensen op deze afdeling. En hoe moest ze zich opstellen naar andere leidinggevenden?

Heel vaak was ze van plan in gesprek te gaan met haar leidinggevende, steeds stelde ze het uit. Uiteindelijk heeft ze de stoute schoenen aangetrokken en heeft haar ambitie kenbaar gemaakt. Op zijn advies is ze op zoek gegaan naar een traject dat haar zou ondersteunen.

Ze is met dit programma aan het werk gegaan en heeft daarmee een aantal zaken op een rijtje gezet, haar ambitie, haar visie op leiderschap en haar leidinggevende kwaliteiten. Daarmee heeft ze de sprong gewaagd toen er een vacature vrij kwam. Nu heeft ze het naar haar zin als leidinggevende en wordt ze zowel door haar team als haar leidinggevende gewaardeerd.

Of herken jij het verhaal van Lucienne?

14365669046_06540bbbff_z

Ze was heel blij toen ze office manager werd, dat had ze toch maar goed voor elkaar gekregen.

Maar in de praktijk viel het tegen. Ze merkte dat haar bescheiden opstelling, haar empathie, haar begrip haar in de weg stond een krachtige leidinggevende te zijn. Ze was te afwachtend, te begripvol. Door dit programma heeft ze geleerd hoe ze haar empathie en begrip kan behouden en toch knopen door kan hakken en het politieke spel in de organisatie kan meespelen zonder zichzelf te verliezen.

Wordt het voor jou ook tijd een krachtige leidinggevende te worden?

Dit online programma met 5 stappen is dé manier om dit voor elkaar te krijgen.

Wat levert dit programma jou op?

Je zet je ambitie en visie op leiderschap op een rijtje en werkt als een soort kader.

Je kent je kwaliteiten als leidinggevende.

Je hebt inzicht in het krachtenveld van jouw team en omgeving.

Je weet hoe het politieke spel wordt gespeeld en kan dat op jouw manier meespelen.

Je leert hoe je een krachtig team smeedt.

Je weet om te gaan met mind-bugs, vooroordelen.

Ik durf mijn positie als leidinggevende in te nemen naar mijn team toe, ik laat me gelden door stevige standpunten in te nemen en achter mijn, weloverwogen, beslissingen te staan. Dat voelt goed. Sonja

Dit programma verbindt online leren met persoonlijke begeleiding. Klik hier voor meer info over deze unieke aanpak.

Wat ga je doen?

1.Focussen Je beschrijft voor jezelf wat je wilt bereiken met dit programma. Je leest een voorbeeld van iemand die de stap al heeft gemaakt en je bekijkt een video over bescheiden leiderschap ter inspiratie.

2. Exploreren In deze stap focus je op jouw leiderschap, je visie en ambitie. Je leert wat jou sterk maakt als leidinggevende: je kwaliteiten, persoonlijkheid,  leiderschapsstijl en welke rollen jou liggen.

3. Verbinden In deze stap sta je stil bij jouw context, bij de mensen in je team, hun persoonlijkheden en talenten. Je onderzoekt het politieke spel en je maakt een krachtenveld-analyse. Je bepaalt welke impact en invloed je wilt als leidinggevende, zowel in jouw team als in jouw organisatie.

4. Durven doen Ik reik je allerlei tools aan, gekoppeld aan opdrachten in de praktijk, je gaat concreet aan de slag. Je ontdekt welke tools jou ook na dit programma helpen zichtbaar te blijven als krachtige leider. Dit is voorbereiding voor de volgende stap.

5. Ervaren In deze stap ga je met je wens uit stap 1 aan de slag. Je komt in actie in voor jou belangrijke situaties en je staat stil bij wat dat voor jezelf én jouw omgeving betekent. Die acties evalueer je en je beloont jezelf.

Je wordt een krachtige leider met impact.

Hoeveel tijd kost het je?

Het programma kost je ongeveer 5 tot 6 uur per stap.

Wat is je investering?

Slechts € 395,00  excl btw. (477,95 incl btw)

Ik heb ontdekt dat ik juist vanuit mijn eigenheid een waardevolle leidinggevende ben voor mijn team.” Annelies

Hoe kun je dit programma direct bestellen?

Klik op de afbeelding, vul het inschrijfformulier in en je komt op een beveiligde verbinding met Mollie voor je betaling. Je ontvangt daarna een factuur en een link om in te loggen op je eigen account en je kunt aan de slag.

Vanuit België kun je veilig betalen via Bancontact/ MisterCash.

Betaalt jouw bedrijf? Geen probleem. Stuur me een mail met de gegevens die op de factuur moeten staan en ik maak het in orde. 

Nog een vraag? Mail me of bel me op 06-53184212.

Graag ondersteun ik je om meer zichtbaar te zijn.

Volg me

Powered by WishList Member - Membership Software