banner_titelPtransparant

Word zichtbaar in jouw werkomgeving

als krachtige professional

Durf jezelf krachtig en zelfbewust te profileren in jouw context.

Herken je het verhaal van Simone?

vrouw-word

Simone is goed in haar werk, dat weet ze. Toch liet ze steeds vaker de eer van haar werk aan anderen, je doet het toch met zijn allen, vindt ze. Ze zette zichzelf niet op de voorgrond, maar wachtte liever af tot mensen haar benaderden. Ze zien vanzelf wel hoe goed zij is, dacht ze. Maar ze merkte dat de leuke klussen naar collega’s gingen. Mensen die zich sterk profileren, durven opkomen voor zichzelf en hun belangen. Maar ja, ze vond dat politieke spel maar niets: dat wilde ze niet meespelen.

Ze begon zich meer terug te trekken in zichzelf en werd stiller en stiller.

Tot ze op een gegeven moment er last van kreeg, dat er over haar heen werd gelopen en zij gepasseerd werd. Ze probeerde ook extravert te zijn, omdat ze dacht dat je alleen zo iets voor elkaar krijgt. Maar dat voelde niet goed, ze overschreeuwde zichzelf.

Toen vond ze mijn website en ging mijn online programma volgen. Ze ontdekte dat ze op haar manier invloed kon uitoefenen. Wat ze nodig heeft, is bijvoorbeeld een goede voorbereiding voor gesprekken waarin ze wil opkomen voor haar eigen belang. Of waarin ze vertelt over haar prestaties. Dat werkt. Ze wordt niet meer gezien als een grijze muis, maar iemand die meedoet en meespeelt vanuit haar eigen kwaliteiten en talenten. Ze heeft tips gekregen hoe zij zich op een eigen manier kan profileren. Ze merkt dat anderen haar nu waarderen voor wie ze is en hoe zij werkt.

Wordt het voor jou ook tijd om te veranderen en je patroon te doorbreken?

Wat levert dit programma jou op?

Je wordt een succesvolle  professional, die haar eigen waarde kent en weet in te zetten.

Je presenteert jezelf in belangrijke situaties op een krachtige manier.

Je geeft met gemak je mening in overleg.

Je komt op voor je eigen doelen en belangen, met respect voor die van anderen.

Je wordt serieus genomen.

Je krijgt meer erkenning van je leidinggevende en collega’s.

Je draagt meer bij aan het team.

Je bent zichtbaar op een manier die bij jou past.

Ik voelde me vaak onzeker ten opzichte van andere mensen. Met jouw cursus heb ik ontdekt op welke manier ik mijn sterke punten kan inzetten.  Ik merk dat mijn collega’s anders naar me zijn gaan kijken. Dat geeft me zelfvertrouwen! Hanny

Wat ga je doen?

1. Focussen Je beschrijft voor jezelf heel wat je wilt bereiken en achterlaten met dit programma. Je leest een voorbeeld van iemand die de stap al heeft gemaakt en je doet de MBTI-test, waardoor je direct inzicht hebt wat kenmerkend aan jouw persoonlijkheid is.

2. Exploreren In deze stap leer je wat jou sterk maakt, jouw kwaliteiten, je persoonlijkheid, je prestaties, je denkstijl, kortom jouw kracht als bescheiden professional. En je zet op een rijtje in welk situatie jij je impact wilt vergroten.

3. Verbinden In deze stap maak je de verbinding tussen jou en de mensen in jouw omgeving. Je staat stil bij de beelden die jij en anderen over elkaar hebben en hoe je zorgt voor constructieve beelden.  Je krijgt inzicht hoe het politieke spel in elkaar steekt en hoe jij op jouw manier kan meespelen. Je leert hoe je een leidende, samenwerkende of tegenpositie inneemt in communicatie afhankelijk van de context. Je profileert je op een manier die jou past en waardoor mensen met jou omgaan zoals jij wilt.

4. Durven doen Ik reik je allerlei tools aan, gekoppeld aan opdrachten in de praktijk, je gaat concreet aan de slag. Je ontdekt welke tools jou helpen zichtbaar te zijn. Dit is voorbereiding voor de volgende stap.

5. Ervaren In deze stap focus je op je wens uit stap 1 en ga je aan de slag in situaties die er voor jou toedoen. Je staat ook stil bij de waarde die jouw actie heeft voor de mensen in jouw omgeving. Die acties evalueer je en je beloont jezelf.

Je wordt een zichtbare, krachtige professional met impact.

Het is voor mij nu heel makkelijk om mee te doen in mijn team en mezelf te laten zien. Ik merk dat mijn kwaliteiten steeds meer gewaardeerd worden door mijn collega’s. Omdat ik er zelf in geloof en die inzet voor onze teamresultaten.  Emma

Dit programma verbindt online leren met persoonlijke begeleiding. Klik hier voor meer info over deze unieke aanpak.

Hoeveel tijd kost het je?

Het programma kost je ongeveer 5 tot 6 uur per stap.

Wat is je investering?

Slechts € 395,00 excl btw ( 477,95 incl btw) . Dit is inclusief een afgeschermd account bij Padlet voor je persoonlijke moodboard.

‘’Ik durf nu in overleg mijn mening te geven, ik merk dat collega’s rekening met me houden. Laatst vroeg iemand mij om in een project mee te draaien. Ik voel me sterk en dat wordt gezien! Lize

Hoe kun je dit programma bestellen?

Klik op de afbeelding hieronder, vul het inschrijfformulier in en je komt op een beveiligde verbinding met Mollie voor je betaling. Je ontvangt daarna een factuur en een link om in te loggen op je eigen account en je kunt aan de slag.

Vanuit België kun je veilig betalen via Bancontact/ MisterCash.

Betaalt jouw bedrijf? Geen probleem. Stuur me een mail met de gegevens die op de factuur moeten staan.

Nog een vraag? Mail meOf bel me op 06-53184212.

 

 

 

 

 

Graag ondersteun ik je om meer zichtbaar te zijn.

Volg me

Powered by WishList Member - Membership Software